top of page

Returer och byten

Ångerrätt och returer

Enligt distansköplagen så har du alltid 14 dagars returrätt. För en godkänd retur måste du lämna in ditt paket till posten inom 14 dagar efter de att du hämtat ut ditt paket. Om du önskar göra en retur så följ följande steg:

 

  1. Maila oss på info@luminarascandinavia.com för att få en returlapp via e-post och information om returadress att returnera paketet till.

  2. Skriv ut returlappen och fyll i den. Ej ifyllda retursedlar som skickas med i paketet godkännes ej.

  3. Packa in varan försiktigt i lådan som produkten kom med. Vid retur ska varan vara i nyskick samt i originalemballage (originalförpackning med originaletiketter på).

  4. Lägg i returlappen i lådan.

  5. Skicka sedan paketet tillbaka till oss. Ni som kund betalar returfrakten.

  6. När vi mottagit din vara så gör vi en retur till dig så fort som möjligt. Observera att de kan ta upp till 1-4 veckor.

  7. Vi skickar alltid ett mail till dig när returen är gjord. Observera att det kan ta 5-10 arbetsdagar innan du ser pengarna på ditt konto.


Byte

Om du önskar byta en vara, vänligen returnera varan och lägg en ny beställning. Meddela oss gärna om detta på din nya order så vi kan ge dig frifrakt i efterhand.

 

Avbryta eller ändra order

Om du vill ändra din order så måste du snabbt höra av dig till oss och meddela detta så vi kan se vad vi kan göra för din specifika order. Om din order redan blivit färdigbehandlad så kan vi inte göra några ändringar eller avbryta din order. Men maila oss angående din önskan så ser vi till att försöka hjälpa dig!

 

Reklamationer

Vid reklamation kontakta oss omgående på info@luminarascandinavia.com. Bifoga tydliga bilder på den felaktiga varan samt uppge ert ordernummer.

bottom of page